CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

INFO TERKINI

More Pre-Order perfumes upload in our Facebook...Check it out!!!!

Monday, 21 November 2011

SYARAT & CARA-CARA MENJADI AGEN

1) Untuk melayakkan diri anda menjadi agen kami, anda hanya perlu membeli satu sahaja  perfumes dengan kami. Dengan pembelian perfumes ini, anda dapat meyakinkan rakan anda bahawa terbukti perfumes kami original .
2) Bagi membolehkan anda mendapat komisyen, anda hanya perlu mencadangkan rakan anda supaya membeli perfumes dgn kami.
3)Rakan anda perlulah berurusan secara terus dengan kami dari proses tempahan sehinggalah selesai penghantaran barang. Rakan anda perlu menyatakan nama penuh & no kad pengenalan bagi membolehkan anda mendapat komisyen.
4) Setelah selesai proses jual beli antara kami dan rakan anda, kami akan mengkreditkan komisyen tersebut ke dalam akaun bank anda.Minimum komisyen yang akan kami berikan adalah RM10, dan mungkin juga lebih dari nilai tersebut.
5) Rakan anda juga akan menjadi agen kami secara automatik dan layak mendapat komisyen jika dia berjaya mencadangkan rakannya membeli perfumes dengan kami.
6) Program ini adalah terhad kepada pembelian perfumes sahaja(sama ada ready stock/pre order), bukan barangan lain yang mungkin akan ditawarkan oleh kami.
7) Jika anda berminat  sila hubungi kami melalui emel:lovely_fragrances@yahoo.com.

1 comments:

JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

Post a Comment